• Ιούνιος

    15

    2018
  • 505
  • 0
Πυρηνόξυλο: Ένα αποδοτικό, οικονομικό και οικολογικό καύσιμο

Πυρηνόξυλο: Ένα αποδοτικό, οικονομικό και οικολογικό καύσιμο

Το πυρηνόξυλο λόγω της ελκυστικής του τιμής, της εξαιρετικής του απόδοσης και των μηδενικών του ατμοσφαιρικών ρύπων είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο. Χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό για την παραγωγή θερμότητας σε μικρές ή μεγάλες κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, δημόσια κτήρια, θερμοκήπια και πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

ΓΙΑΤI;

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Το πυρηνόξυλο αποτελεί μία από τις οικονομικότερες λύσεις για θέρμανση τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση, καθώς εξοικονομεί έως και 50% σε σχέση με άλλα καύσιμα. Επιπλέον, παρά την συνεχή και αυξανόμενη ζήτηση του πυρηνόξυλου τα τελευταία χρόνια, τιμή του παραμένει σταθερή.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ

Το πυρηνόξυλο είναι ένα σπουδαίο, φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο. Αυτό συμβαίνει καθώς έχει χαμηλή ως μηδαμινή περιεκτικότητα σε θείο (το οποίο συμβάλλει στη δημιουργία της όξινης βροχής), δεν περιέχει τοξικές ενώσεις ή βαρέα μέταλλα ενώοι εκπομπές του είναι ουδέτερες ως προς τον άνθρακα- τα μόρια του διοξειδίου του άνθρακα που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα, εξαπλώνονται φυσικά και δεσμεύονται από τα φυτά για την εκ νέου παραγωγή βιομάζας.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

Categories


© Copyright 2018 | ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε. - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΥΧΩΝ ΣΠΟΡΩΝ
33ο ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΗΒΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, Tηλ. 22680 51051, ΡΙΤΣΩΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ, Τηλ. 6976400781
EnglishGermanGreekItalian